Godt Nyttår! Vi titter fremover…

IMG_8626

Det har med god grunn vært litt stille fra disse kanter. Eksamenstiden krever som regel min fulle oppmerksomhet, og det får den. Jeg følte at fire skriftlige eksamener før sommeren var heftig men må si at dette semesteret har krevd vel så mye av meg. Jeg stiller høye krav til meg selv og høye krav krever innsats. Noen ganger føler jeg det koker i alle ender og det er ganske spennende så lenge du klarer å holde tungen rett i munnen og ta en ting om gangen. En hederlig innsats setter også sine spor, og følges som regel med en ganske sliten meg.

I skrivende stund er jeg nøyaktig halvveis i min utdanning. Det betyr at jeg har begynt å stresse litt med hva som skal skje etter endt studie. Jeg håper på å få et spennende internship i mitt tredje år og ser frem til de kommende utfordringene i dette semesteret. For hvert fag jeg tar kan jeg si at jeg skjønner meningen med hvordan utdannelsen min er satt sammen. Alle fagene bygger på hverandre og forhåpentligvis forlater jeg BI med en full verktøykasse som gir meg et godt grunnlag til å bygge og utvikle meg videre.

I vår nest siste forelesning i PR Teorier og Strategier hadde vi besøk fra kommunikasjonsavdelingen på BI. Martin Uteng stilte et spørsmål som jeg har grublet, fundert og tenkt masse på: «Hva er din lidenskap?» Dette spørsmålet er vanskelig å svare på, ikke fordi jeg mangler lidenskap, heller fordi jeg interesserer meg for så mye… En av grunnene til at jeg ønsker å jobbe i et PR byrå når jeg er ferdig, er slik at jeg kan prøve meg på et bredt spekter av ting før jeg spisser min kompetanse…men jeg har nok en liten femårs plan på lur;)

Dette semesteret byr på noen spennende utfordringer, anvendt retorikk er en av kursene jeg gleder meg mest til. Jeg skriver denne bloggen slik at jeg skal få mer skrivetrening og prøver å være kritisk til egen tekst. I dag er jeg litt i dagbok hjørnet, og det skyldes at jeg ikke har skrevet på en stund, men vi får håpe det utvikler seg etter at jeg kommer inn i svingen av ting og får inspirasjon fra retorikk timene. KommCase16 står for tur i begynnelsen av mars og det blir kjempe spennende (følg med på FB siden HER). Jeg starter også ny jobb som student assistent for Peggy Brønn og instituttet for kultur og kommunikasjon, det er noe jeg gleder meg stort til.

Håper dere ser frem til nye utfordringer i 2016, som alltid ønsker jeg gjerne tilbakemeldinger og innspill fra dere.

Hilsen meg, Pernille

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s