Caution! This post may contain shameless self promotion…

IMG_0112

I disse dager går de fleste andreklassingene på BI og planlegger tiltredende internships på høsten i tredje året, jeg er selvsagt en av dem. Et internship er en god måte for oss under utdannelse å få litt arbeidserfaring samt en god måte å møte eventuelle arbeidsgivere på.

Hvis det skulle ha seg sånn at du eller noen du kjenner ønsker seg en engasjert PR og Markedskommunikasjonsstudent på kontoret i noen måneder, gi meg et lite signal så tar jeg kontakt.

Om meg selv kan det sies: Jeg er ansvarsfull, ærlig, engasjert og gir meg ikke før jeg får jobben gjort på best mulig måte. Med min bakgrunn fra utlandet (USA og England) er jeg kanskje ikke lik «vanlige» norske kvinner, jeg tenker litt annerledes. Jeg er voksen, det gir meg livserfaring og et annet perspektiv på ting. Jeg har på 1,5 år engasjert meg i diverse aktiviteter på BI, KommCase, EUPRERA15 og som studentassistent til Peggy Brønn. Jeg har engasjert meg i disse aktivitetene fordi jeg føler jeg kan lære av dem, ikke bare for å få noe kult «stæsj» på CV´en selv om det selvsagt er en fordel. Jeg er flink på skolen og får gode karakterer, noe som viser at jeg behersker faget.

Jeg har pågangsmot, tar initiativ, jeg får til det jeg vil. Jeg gjør heller ikke ting halveis, alt eller ingenting.

Jeg er litt «rar», og det syns jeg er helt greit, det hadde vært utrolig kjedelig hvis vi alle var like. Mine nærmeste syns jeg er ganske morsom. Jeg har selvironi samtidig som jeg er seriøs.

Igjen så sier jeg, er du en som ønsker meg en person som meg på kontoret i noen måneder, en som meg som kan jobbe med PR og Markedskommunikasjon, ta kontakt med meg. Dere kan også ta en titt på CV´en min her: CV Januar 2016.

Hilsen meg, Pernille (en ganske «sulten» student)

2 kommentarer om “Caution! This post may contain shameless self promotion…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s